Ліквідація пожежі на Харківщині триває от уже кілька днів

П'ятниця, 13 вересня 2019, 11:29
В Чугуївському районі ліквідовують загоряння сухої трави та очерету на військовому полігоні поблизу села Клугіно-Башкіровки.
Ліквідація пожежі на Харківщині триває от уже кілька днів

9 вересня надійшла інформація про пожежу, яка сталася на військовому полігоні поблизу села Клугіно-Башкіровка. Як передає ГУ ДСНС України у Харківській області, триває горіння очерету, трави та хвойної підстилки. Вогнем були обняті окремі осередки. Площа загоряння склала близько 10 га.

З пожежею бореться особовий склад та техніка Міністерства оборони, ДСНС та лісгоспу. На даний момент продовжують горіти окремі осередки пожежі. Для забезпечення проїздів пожежно-рятувальної техніки та особового складу залучили важку інженерну техніка типу ІМР-2 Навчального центру ОРС ЦЗ ДСНС України. Було залучено десяток одиниць пожежно-рятувальної техніки. Також був залучений гелікоптер МІ-8 ДСНС України.

Нагадаємо, що 9 вересня виникла пожежа на військовому полігоні неподалік села Клугіно-Башкіровка. Тоді загорівся очерет і трава. Площа загоряння склала близько 10 га. Існувала загроза розповсюдження полум'я на лісовий масив.

Згодом повідомлялося, що ліквідації пожежі бере участь 70 осіб. Це розрахунки були окремої механізованої бригади й ДСНС. Також було задіяно пожежний танк. Повідомлялося, що станом на 12 вересня пожежу на торф‘яниках Харківщини ліквідують 14 одиниць спецтехніки.

comments powered by HyperComments