На Харківщині тривають пожежі на природних екосистемах (фото)

П'ятниця, 13 вересня 2019, 14:18
Минулої доби рятувальники Харківської області 68 разів виїжджали на гасіння природних пожеж.
На Харківщині тривають пожежі на природних екосистемах (фото)

Горів сухостій, стерня, хвойна підстилка, очерет та сміття. Як передає ГУ ДСНС України у Харківській області, площа загоряння склала близько 30 га. Причиною всіх пожеж стало занесення відкритого джерела вогню чи необережне поводження з ним. Вогнеборці все ще ліквідують пожежу на військовому полігоні поблизу села Клугіно-Башкіровка на Чугуївщині.

Деякі пожежі завдали шкоди майну, знищили чи пошкодили три господарчі споруди, два будинки та металевий вагончик. Необережні дії під час спалювання будівельного сміття стало причиною пожежі на території приватного домоволодіння в Харкові. Полум‘я перекинулось на дерев’яну господарчу споруду та дах будинку, який знаходиться по сусідству. Рятувальники зупинили розповсюдження вогню в межах площі 8 кв.м. Внутрішні приміщення пошкоджені не були.

Також сталося загоряння сухостою в селі Захарівка. Вогонь знищив будівлю колишнього корівника. Рятувальники закликали громадян дотримуватися правил пожежної безпеки поблизу лісів та на відкритих територіях, не провокувати загоряння у природних екосистемах.

comments powered by HyperComments