Дякуємо всім, хто працював, хто захищав, хто розбудовував і прославляв Лозову – Світлична

Вівторок, 17 вересня 2019, 11:27
Під час робочої поїздки до Лозівського району 16 вересня голова ХОДА завітала святковий захід до Дня міста.
Дякуємо всім, хто працював, хто захищав, хто розбудовував і прославляв Лозову – Світлична

Юлія Світлична привітала лозівчан 150-річчям від дня заснування міста та передала особисті вітання від Президента. За її словами, то було  велике свято.

«Сьогодні ми дякуємо всім, хто працював, хто захищав, хто розбудовував і прославляв Лозову – наголосила голова ХОДА – і сьогодні маємо змогу продовжувати гарні справи, об’єднуватися заради перемог. У нас з вами було багато приводів для того, щоб зустрічатися, планувати, а зараз маємо можливість для того, щоб підбити проміжні підсумки роботи.

Вона підкреслила, що сьогоднішні новини є особливими. Дорогу на Лозову, на яку громадяни чекали багато років, нарешті відновили. Тепер нею можуть скористатися всі охочі. Також голова ХОДА висловила подяку всім, «хто надихав, підштовхував, будував, хто сплачував податки, хто кожного дня робив усе для того, щоб наша мрія втілилася в життя».

Вона також побажала мешканцям Лозової здоров’я, енергії та наснаги. На сцені був також присутній  міський голова Сергій Зеленський. Він висловив подяку Юлії Світличній за підтримку місту.

«Хотів би подякувати Юлії Олександрівні за те, що вона взяла мене у свою команду, тому що без її допомоги ми, мабуть, не зробили б таке процвітаюче місто. Рік тому, коли ми підняли питання ремонту дороги до міста Харків, ніхто не вірив у це. А сьогодні ще й відрили об’їзну, яку не збудували навіть у радянські часи», - відзначив Сергій Зеленський.

Святкові заходи в Лозовій проходили протягом всього дні. Там працювали тематичні виставки та музейні експозиції, торговельні павільйони, проводять різноманітні конкурси. Вечір продовжився виступами зірок української естради та дискотека.

Нагадаємо, що вчора Світлична офіційно заявила, що дорогу Харків-Павлоград відновлено. За словами голови ХОДА, ця дорога є безпечною та комфортною, з якісним покриттям та спеціальними майданчиками для вагових комплексів.

comments powered by HyperComments