Сьогодні в Харкові стартує Ліга Чемпіонів УЄФА – Світлична

Середа, 18 вересня 2019, 12:57
Захід такого масштабу проходить вже третій рік поспіль.
Сьогодні в Харкові стартує Ліга Чемпіонів УЄФА – Світлична

Про це на своїй сторінці в мережі «Фейсбук» написала голова ХОДА Юлія Світлична.

«Ну що? Вже звикли до футболу у Харкові найвищого рівня? А ще 3 роки тому і мріяти про це не могли, – зазначила вона, – але відпочивати не дамо. Навіть не сподівайтеся.»

За її словами, сьогодні, 18 вересня у Харкові стартує Ліга Чемпіонів УЄФА Захід такого масштабу проходить вже третій рік поспіль. Український клуб «Шахтар» проведе футбольний матч англійським «Манчестер Сіті», після чого буде боротися за перемогу з командами з Хорватії та Італії. Також голова ХОДА повідомила, що 11 жовтня українська збірна має провести у Харкові відбірковий матч Чемпіонату Європи з литовською збірною.

«Підтримуємо нашого чемпіона та розраховуємо на матчі плей-офф», – підкреслила Світлична – І, безумовно, віримо у «Металіст-1925», якому місяць тому виповнилось три роки. Команда набирає обертів та має всі шанси вийти до Прем'єр-ліги. Вболіваємо на стадіоні!».

Нагадаємо, що сьогодні біля харківського стадіону «Металіст» заборонять рух транспорту. Транспортний рух по провулку Власівському, вулиці Храмова, вулиці Державінській, вулиці Плеханівській, на ділянці від вулиці Молочної до вулиці Польової, буде перекритий з 19:00 18 вересня до 00:30 19 вересня.

comments powered by HyperComments