Улюблену компанію мерії в Харкові оштрафували на півмільйона

Вівторок, 24 вересня 2019, 11:34
ТОВ "Інжинірингова компанія" Планета Буд " неодноразово вигравали тендери міськради.
Улюблену компанію мерії в Харкові оштрафували на півмільйона

У Харкові ТОВ "Інжинірингова компанія" Планета Буд ", яка раніше неодноразово вигравала тендери Мерії, оштрафували на 626 тисяч гривень. Про це повідомили в обласному управлінні Держпраці.

Харківський окружний адміністративний суд визнав законною постанову про винесення штрафу за нелегальною працевлаштування співробітників. Раніше перевіряючі Держпраці з'ясували, що в п'ятьох працівників компанії "Планета Буд» не були оформлені трудові угоди. З ними підписала лише договори про цивільно-правові відносини. На підприємство наклали санкції, однак підрядники Мері оскаржили їх у суді. Втім, служителі Феміди стали на бік Держпраці і підтримав постанову.

Відзначимо, що "Інжинірингова компанія" Планета Буд "неодноразово вигравала тендери харківської міської ради. Так, зокрема, влітку нинішнього року фірма встановила в сквері імені Сафарова лавочки по 14,5 тисяч гривень за штуку. Крім того, вона є підрядником реконструкції" дзеркальне струменя "і фонтану в саду Шевченка за 67,7 мільйонів гривень на національній валюті.

comments powered by HyperComments