У Харкові поблизу житлової багатоповерхівки горів автомобіль

Четвер, 26 вересня 2019, 10:43
«Ford Fusion», що був припаркований у дворі біля багатоповерхового житлового будинку по вул. Валентинівській, 23-В міста Харкова спалахнув 26 вересня десь о 3.15
У Харкові поблизу житлової багатоповерхівки горів автомобіль

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Харківській області.

До місця виклику виїхало відділення служби порятунку на автоцистерні. На момент їх прибуття вогнем були охоплені моторний відсік та салон автомобілю на площі близько 5 кв.м. 

Крім того, пошкоджено ще 2 автомобіля: «Volkswagen Passat» та «Аudi А4», на яких оплавились бампера та фари. О 03:29 пожежу було локалізовано, а о 03:35 повністю ліквідовано. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Нагадаємо, з 9 по 16 вересня рятувальники 747 раз виїжджали за сигналом «Тривога». Як передає ГУ ДСНС в Харківській області, з них 551 виїзд – це ліквідація пожеж, 18 –  надання допомоги населенню та ліквідація наслідків ДТП, 16 – на знешкодження застарілих боєприпасів, 31 – здійснення чергувань. Ще 131 перепали на інші виїзди.

Одна людина загинула внаслідок пожежі, ще троє отримали травми. Ще дев‘ять осіб були травмовані внаслідок надзвичайних подій. Від вогню було врятовано трьох осіб, серед яких була одна дитина. Відбулася евакуація тринадцяти людей.

 

comments powered by HyperComments