На трасі під Харковом розпочато роботи з влаштування захисних шарів покриття (ФОТО)

Четвер, 26 вересня 2019, 12:49
24 вересня 2019 року на автомобільній дорозі Т-21-11 Чугуїв-Печеніги-Великий Бурлук на ділянці від м. Чугуїв до смт. Кочеток розпочато роботи з влаштування захисних шарів покриття з емульсійно-мінеральних сумішей для збереження існуючого покриття.
На трасі під Харковом розпочато роботи з влаштування захисних шарів покриття (ФОТО)

На сьогоднішній день по правій смузі рухи нанесено захисний шар протяжністю 2,6 км. (км 1+200 - км 3+800), повідомили у прес-службі САД у Харківській області.

Роботи продовжуються.

Нагадаємо, що ремонти харківських доріг доходять до свого завершення. На початок вересня дорожні роботи, затверджені постановами Кабіну, знаходяться на завершальному етапі. Мова йде про такі дороги, як Дергачі – Козача Лопань, Харків – Вовчанськ, Старий Мерчик – Красний Кут, Чугуїв – Печенеги – Великий Бурлук. Зараз там наносять дорожні розмітки. На деяких об‘єктах, як то Харків – Вовчанськ, будуть облаштовані додаткові в‘їзди та виїзди. На це було залучено додаткове фінансування.

Нагадаємо також, що пошкоджений міст по окружній дорозі Харкова мають відновити до початку холодів. Мова йде про міст на під‘їзді до аеропорту «Харків», який був частково зруйнований 25 серпня. На даний момент дорожники вже визначились з першочерговими заходами, які мають не допустити подальше руйнування моста.

 

comments powered by HyperComments