У Харкові створюється Кластер неформальної освіти

Субота, 28 вересня 2019, 15:51
Презентація Кластера неформальної освіти відбудеться 2 жовтня у Науковому парку «Синергія» (пр. Науки, 14).
У Харкові створюється Кластер неформальної освіти

Під час заходу буде представлена ​​програма «EDUшкола», підготовлена ​​спільно з Департаментом освіти, повідомляє прес-служба міськради.

Це неформальна програма факультативних майстер-класів, тренінгів у загальноосвітніх установах, яка спрямована на формування особистості через систему навичок сучасності силами неформальної освіти. «EDUшкола» спрямована на роботу зі школярами, органами учнівського самоврядування, вчителями та батьками. У програмі зібрані найкращі практики з основних навичок XXI століття від експертів в області неформальної освіти.

Також на зустрічі представлять дослідження «Сучасний портрет харків'ян», метою якого є аналіз світових трендів необхідних навичок, потреб сучасної молоді і підлітків, а також відповідного запиту на ринку праці.

У рамках заходу буде підписаний меморандум про створення Кластера неформальної освіти та співпраці із зацікавленими сторонами.

У зустрічі планується участь представників Департаменту освіти, Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту, КЗ «Офіс реформ», вищих навчальних закладів, шкіл, дитсадків, активної молоді Харкова.

Початок - о 16:30.

comments powered by HyperComments