На «Kharkiv Fashion» дебютує інклюзивне модельне агентство

Четвер, 3 жовтня 2019, 12:46
Випускники Школи моделей інклюзивної модельного агентства вперше пройдуть по подіуму в межах проекту «Kharkiv Fashion 2019».
На «Kharkiv Fashion» дебютує інклюзивне модельне агентство

Організатори зазначають, що разом з українським дизайнером, учасником «Kharkiv Fashion Cluster» Олександром Бевзюком ними буде представлена колекція одягу з джинсової тканини «Stay wild». У створенні колекції також брала участь дизайнерка з Нікополя Ірина Ігнатова.

За словами президента громадської організації людей з інвалідністю «Креавіта» Олени Шингарьової, інклюзивні модельні покази стануть європейським досвідом міста в індустрії моди. Відвідувачі заходу побачать презентацію тих робіт, знань і навичок, отримані учнями школи моделей першого українського інклюзивного модельного агентства. До цього вони проходили курс дефіле, фотопозування, вчилися театральній майстерності та віражу. І як професіонали вони вже можуть виходити на подіум і представляти колекції відомих дизайнерів як в Україні, так і в європейських країнах.

Презентація колекції Олександра Бевзюка спільно з учасниками інклюзивного модельного агентства пройде під час осіннього сезону «Kharkiv Fashion 2019», який відбудеться 11-12 жовтня на Арт-заводі «Механіка. Інша Земля».

comments powered by HyperComments