Харківському військовому шпиталю потрібна допомога

Понеділок, 7 жовтня 2019, 09:15
Волонтери, які допомагають військовим, розповіли про їх потреби.
Харківському військовому шпиталю потрібна допомога

У шпиталі потрібні ходунки, одноразові стакани (краще паперові), кава, (розчинна, мелена, 3 в 1, зернова), чай (виключно в пакетиках), смаколики (печиво, цукерки, пряники, халва, зефір, тістечка, тортики, сало з хлібом та часничком, пиріжки тощо), станки для гоління, пляшки води поїлками, крем для гоління, мультиварка (бажано на 5 літрів), вологі серветки великі та малі, рушники для ванни, швабри з віджимом та цеберка для них (2 шт), цукор, куртки.

Також волонтери зазначили, що хочуть привітати військових з Днем захисника вітчизни.

«14.10 – день Захисника вітчизни, Покрова, День Козацтва – починаємо збирати подарунки- смаколики для наших воїнів, які знаходяться у шпиталі, – зазначили вони, – що саме потрібно? Дивіться величезний список того, чим порадувати наших хлопців, які на час свята перебуватимуть без родини. Станемо їм родиною».

Це все можна принести до самого шпиталю, який знаходиться за адресою: вул. Культури 5, вхід через КПП. Слід запитати «Кімнату волонтерів» - і їх покличуть.

На сьогоднішній день військові отримують лікування в таких закладах Харкова, як Військовий шпиталь, Госпіталь Ветеранів Війни, Інститут протезування, 23 відділення у 15 лікарні, Центр Психо - самотичної Реабілітації Учасників бойових дій.

comments powered by HyperComments