На подіум Kharkiv Fashion вийдуть моделі plus size проекту «Велика Краса Країни»

Понеділок, 7 жовтня 2019, 13:28
Наймасштабніша модна подія Східної України - Kharkiv Fashion 2019 пройде 11 і 12 жовтня на Арт-заводі «Механіка. Інша Земля ».
На подіум Kharkiv Fashion вийдуть моделі plus size проекту «Велика Краса Країни»

На подіум Kharkiv Fashion 2019 вийдуть моделі plus size всеукраїнського проекту «Велика Краса Країни» з показом нової хутряної колекції від салону «Чарівні Хутра». Показ пройде за участю fashion дизайнера Костянтина Пономарьова і живий виступ гурту Manera Music Band.

За словами ініціатора проекту, начальника Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородської, проект став одним з переможців Міського конкурсу інноваційно-інвестиційних та іміджевих проектів. «Ми сподіваємося, що нашим проектом «Велика Краса Країни» для жінок з пишними формами надихнуться багато, і це натхнення стане для них поштовхом у втіленні найзаповітніших цілей», - зазначила Вікторія Грецька-Миргородська.

Показ колекції відбудеться в перший день Kharkiv Fashion 2019 - 11 жовтня. Початок - о 20:00.

В рамках заходу також відбудуться покази українських і зарубіжних дизайнерів. На захід очікується приїзд байеров з України та Європи. Протягом двох днів буде працювати design market від провідних виробників одягу.

Провідні Kharkiv Fashion 2019 - Ольга Сумська та Віталій Борисюк.

Довідка. Проект «Kharkiv Fashion» організований Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів за ініціативою учасників Харківського кластера легкої промисловості та дизайну під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.

comments powered by HyperComments