На «Kharkiv Fashion» Ольга Сумська презентує свою першу колекцію одягу

Четвер, 10 жовтня 2019, 17:54
Презентація першої колекції народної артистки України Ольги Сумської під назвою «RIDNA» відбудеться 11 жовтня в рамках осіннього сезону «Kharkiv Fashion 2019» на Арт-заводі «Механіка. Інша Земля».
На «Kharkiv Fashion» Ольга Сумська презентує свою першу колекцію одягу

Актриса створила її у співпраці з харківською дизайнеркою, засновницею бренду «МaKha» Марією Бисовою. Головний мотив колекції - національний живопис, представлений на ексклюзивних тканинах з авторським принтом, предає прес-служба міськради.

В рамках заходу відбудуться покази українських і зарубіжних дизайнерів. Також пройде кілька шоу-дефіле, одним з яких стане перформанс юних акторів театру «Шибеники» спільно з брендом «Lemoni». Крім того, випускники Школи моделей першого в Україні інклюзивного модельного агентства спільно з українськими дизайнерами Олександром Бевзюком та Іриною Ігнатовою представлять колекцію «Stay wild» з джинсової тканини.

Також на подіум вийдуть моделі «plus size» - учасники всеукраїнського проєкту «Велика краса країни». Вони представлять колекцію хутряного одягу за участю дизайнера Костянтина Пономарьова та гурту «Manera Music Band».

Вперше на заході буде представлено спільний стенд дизайнерів-учасників «Kharkiv Fashion Cluster» - Олега Фоменка, Олександра Бевзюка, Ірини Полуектової та Марії Бисової.

Як розповів координатор проєкту Олег Єгоров, планується зміна формату осіннього сезону. «Ми намагаємося створити екосистему, в якій вчорашні волонтери сьогодні беруть участь у конкурсі молодих дизайнерів, а завтра створюють перші комерційні колекції, в яких виробник може знайти партнера для співпраці, а дизайнер - базу для створення одягу. Наша мета - розвиток легкої промисловості в цілому і вихід її представників на європейські та світові ринки», - зазначив Олег Єгоров.

Протягом двох днів працюватиме дизайн-маркет від провідних виробників одягу. Також в рамках проєкту пройдуть навчальні тренінги топових спікерів у fashion-індустрії на майданчику «Fashion Business Education», зустрічі зі студентами профільних навчальних закладів, виробниками і дизайнерами, відбудеться презентація фірмового бренду «Харків - це модно» Харківського кластера легкої промисловості та дізайну.

Ведучі заходу - українські артисти Ольга Сумська та Віталій Борисюк.

comments powered by HyperComments