За минулу добу на Харківщині під колесами автівок загинули три людини

Понеділок, 14 жовтня 2019, 13:31
Аварії сталися в Київському і Новобаварському районах Харкова та Кегичівському районі області.
За минулу добу на Харківщині під колесами автівок загинули три людини

Так, 13 жовтня о 21:39 на проїзній частині неподалік кафе по вулиці Білгородське шосе було виявлено тіло невідомого чоловіка з тілесними ушкодженнями, характерними для ДТП, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблого та обставини його смерті.

Того ж дня о 20:06 до поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік цвинтаря по вулиці Кибальчича автомобіль "Оpel" скоїв наїзд на 58-річного пішохода, який переходив проїжджу частину у невстановленому місці. Від отриманих травм потерпілий загинув.

13 жовтня о 19:34 на автошляху "Кегичівка-Андріївка" поблизу села Олександрівка Кегичівського району 30-річний водій автомобіля "ВАЗ-21011" скоїв наїзд на велосипедиста. 60-річного потерпілого доставили до місцевої лікарні, де від отриманих травм він помер.

Інформація про події зареєстрована в Журналах єдиного обліку територіальних підрозділів поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає від 3 до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

comments powered by HyperComments