Світлична разом із гравцями ФК «Металіст 1925» відвідала воїнів ООС у харківському шпиталі (ФОТО, ВІДЕО)

Вівторок, 15 жовтня 2019, 10:01
Губернатор Харківської області та харківські футболісти привітали бійців з Днем захисника України, побажали скорішого одужання та передали подарунки.
Світлична разом із гравцями ФК «Металіст 1925» відвідала воїнів ООС у харківському шпиталі (ФОТО, ВІДЕО)

Про це 14 жовтня повідомили у прес-службі ХОДА.

«Я сподіваюся, що ви відчуваєте, як кожен українець уболіває за наших, за Україну. Ми разом зі спортивною громадою вболіваємо за ваші перемоги на передовій. І, звичайно ж, тут, у тилу, кожен з нас кожного дня намагається зробити все, щоб Україна була сильною та міцною державою, яка цінує своїх громадян. Адже українець – це не прописка й не паспорт, це відчуття в душі. У всіх нас Україна в серці. І ми всі вам щиро дякуємо», - сказала Юлія Світлична українським військовим.

Вітаючи військових, футболісти ФК «Металіст 1925» запросили їх відвідати матчі команди в Харкові.

«Ми побажали хлопцям одужати, повернутися в стрій, до родин. Та запросили на стадіон, щоб вони підтримали нас та своєю підтримкою допомогли нам вийти у Вищу лігу», - розповів головний тренер ФК «Металіст 1925» Андрій Демченко.

Також харківська футбольна команда передала шпиталю сертифікат на нове аудіо- і відеообладнання.

«У військовому шпиталі. Разом із Металістом 1925 привітали наших воїнів зі святом. Побажали здоров'я та миру», - написала у Фейсбуці керівник регіону.

comments powered by HyperComments