Харків‘яни зможуть літати до Вільнюса і Познані прямим рейсом

Понеділок, 28 жовтня 2019, 15:44
Авіакомпанія Ryanair відкрила рейси з Харкова до Вільнюса і Познані.
Харків‘яни зможуть літати до Вільнюса і Познані прямим рейсом

Це нові напрямки для Харкова. Ціна квитка на обидва рейси починається від 419 гривень без врахування багажу. За словами менеджери з продажів та маркетингу Ryanair у Центральній і Східній Європі та на Балканах Ольги Павлонки, в честь появи нових рейсів були випущені акційні квитки вартістю від 14,99 євро на подорожі. Вони дійсні  від 28 жовтня й до березня 2020 року.

Як зазначив Володимир Васильченко, генеральний директор компанії-оператора Міжнародного аеропорту «Харків» «Нью Системс АМ», аеропорт працює над розширенням маршрутної мережі та збільшує кількість доступних пропозицій. За його словами, квитки від 14,99 євро – це одна з ліпших пропозицій для пасажирів.

Перший літак з Харкова до Вільнюса полетів 27 жовтня о 9:30. Це перше доступне пряме авіасполучення між Харковом та Литвою. Рейси виконуватимуться кожної середи та неділі. Тривалість перельоту становитиме 1 годину 45 хвилин.

Надзвичайний і Повноважний Посол Литви в Україні Марюс Януконіс в свою чергу розповів, що радіє з того, що четверте українське місто України пов’язує прямий рейс зі Вільнюсом. Він переконаний, що такі прямі автосполучення слугуватимуть додатковим поштовхом розвитку туризму, сімейних і ділових зв’язків між обома країнами.

Перший літак до Познані рушив о 22:00. Рейси будуть відбуватися кожного четверга і неділі, тривалість перельоту складе 2 години 25 хвилин. Харків‘яни зможуть літати без пересадок до шести польських міст.

comments powered by HyperComments