«Ми Вас все одно знайдемо» - Зеленський попросив Світличну допомагати Кучеру

Середа, 6 листопада 2019, 15:29
Президент України Володимир Зеленський 6 листопада у Харкові представив нового очільника ХОДА Олексія Кучера та подякував Юлії Світличній за працю.
«Ми Вас все одно знайдемо» - Зеленський попросив Світличну допомагати Кучеру

«Ви, будь ласка, нікуди не дівайтеся, ми вас все одно знайдемо. Я маю на увазі, щоб ви допомагали як могли», - сказав Володимир Зеленський, звертаючись до Юлії Світличної.

Крім того, Президент похвалив нового прокурора Харківщини, а Олексій Кучер відзначив, що збирається тісно співпрацювати та контролювати правоохоронні органи (прокурора Кавуна, призначеного раніше замість Данильченко, як і Олексія Кучера, називають креатурою харківського куратора партії «Слуга народу» Вадима Слюсарєва – ред.).

Новопризначений губернатор пообіцяв працювати «24 на 7». На його думку, Харківщина це найпотужніший регіон України.

«Для мене ключові пріоритети: інвестиції, екологія і боротьба з корупцією. В минулому я адвокат саме у кримінальних провадженнях і знаю коли це профанація і імітація і я буду контролювати кримінальні справи . Я готовий працювати 24 на 7 і з вами Володимир Олександрович ми все вирішимо» - заявив Кучер.

Президент Зеленський попросив Кучера розібратися «що там з «Барабашово» і дорогою» а також вирішити питання з опаленням.

Нагадаємо, відкриваючи робочу нараду на ХАЗі Зеленський заявив, що умови роботи заводу потрібно терміново виправляти.

comments powered by HyperComments