Це були три складних, але неймовірно важливих роки – Світлична

Середа, 6 листопада 2019, 18:56
За три рокиХарківська область стала новим центром міжнародної співпраці, а публічна підтримка наших дій послами країн G7 тільки підтверджує особливу довіру до Харківщини з боку міжнародної спільноти
Це були три складних, але неймовірно важливих роки – Світлична

Про це вона написала на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Багато чого вдалось зробити. Ми реалізували багато проектів, за які десятиріччями ніхто не намагався братися, безліч важливих для людей проектів вже розпочаті. Обласна філармонія, найсучасніша школа в Пісочині, будівництво метро та найсучаснішого комплексу поводження з відходами, найбільший в Україні регіональний центр адміністративних та соціальних послуг, розпочате будівництво нового медичного центру європейського рівня, відновлення магістральних доріг до Донецької, Дніпропетровської, Луганської та Сумської областей – саме харківські найбільші проекти стали знаковими для всієї України! Комплексне відновлення по всій області лікарень, шкіл, дитячих садків, закладів культури та спортивних об'єктів. До Харкова повернувся великий спорт та значні світові спортивні події», - написала вона.

Екс-губернатор Харківщини Юлія Світлична подякувала мешканцям Харківщини за щоденну співпрацю, громадськості за патріотичність та наполегливість.

«Вдячна кожному харків’янину за щоденну співпрацю, громадськості за патріотичність та наполегливість, ветеранам бойових дій за мужність, волонтерам за щире серце, податкоплатникам за можливість будувати та розвивати регіон, депутатам обласної ради за безліч спільних проектів, міжнародним партнерам за підтримку, правоохоронцям за допомогу в забезпеченні чесних та прозорих виборів, науковцям за сучасні дослідження, а спортсменам за яскраві перемоги», - написала вона.

Нагадаємо, Юлія Світлична зайняла перше місце у рейтингу відповідальності керівників ОДА, складеного виданням «Слово і Діло» наприкінці жовтня поточного року. Тамтешні аналітики оцінили рівень відповідальності голови ХОДА Юлії Світличної в 92%. Саме такий відсоток обіцянок був виконаний. Ще 8% обіцянок знаходяться в процесі виконання. Невиконаних обіцянок не було.

 

comments powered by HyperComments