З професійним святом працівників культури привітала Юлія Світлична (ФОТО)

П'ятниця, 8 листопада 2019, 11:47
На Харківщині у Краснокутському районному будинку культури відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.
З професійним святом працівників культури привітала Юлія Світлична (ФОТО)

Працівників культури та мистецтва Краснокутщини з професійним святом привітала голова постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку регіону Юлія Світлична, повідомляє прес-служба Харківської облради.

У рамках заходу напередодні професійного свята кращих діячів мистецтва та культури району було відзначено почесними грамотами та нагородами області.

А також, справжньою приємною несподіванкою для громади Краснокутщини став подарунок від голови постійної комісії Харківської обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону та міжнародного співробітництва Юлії Світличної – вистава «Потерянный муж», якою присутніх привітали актори Харківського театру ім. О.С. Пушкіна.

Нагадаємо, зараз на Краснокутщині активно відновлюють заклади освіти. Капремонти тривають у Пархомівській та Козіївській школах, майже в усіх закладах району реконструюють їдальні. Ведеться й робота зі збільшення кількості місць для дитсадівців – так, нещодавно дитсадок відкрився в Костянтинівці, де на створення дошкільного закладу чекали понад 70 років.

У самому Краснокутську триває відновлення музичної школи – заклад, у якому нещодавно провели капремонт, наповнюють обладнанням та інструментами, найближчим часом він отримає 4 нових фортепіано.

Велику увагу приділено й розвитку спортивної сфери. Окрім будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу, що має бути завершений уже цього року, в районі відкрили вже 3 футбольні поля зі штучним покриттям (у Краснокутську, Козіївці та Олексіївці), у найближчих планах – поява майданчика-трансформера в Краснокутській ЗОШ №2 тощо.

comments powered by HyperComments