Результати роботи Світличної на посаді глави ХОДА: рівень відповідальності сто відсотків

Субота, 9 листопада 2019, 15:06
Юлія Світлична виконала всі обіцянки, яка давала мешканцям Харківської області на посаді голови ХОДА.
Результати роботи Світличної на посаді глави ХОДА: рівень відповідальності сто відсотків

Результати роботи Юлія Світлична на посаді глави ХОДА підвів портал «Слово і Діло».

Згідно з аналізом, за три роки роботи губернатор Харківщини показала дуже високий результат виконання зобов’язань. За час каденції Юлія Світлична дала 85 обіцянок. З них виконано – 85, тобто 100%.

Серед виконаних обіцянок будівництво нових та реконструкція існуючих шкіл і дитсадків, будівництво сільських амбулаторій з житлом для медиків, будівництво фізкультурно-оздоровчих комплексів, облаштування спортивних майданчиків, ремонт закладів освіти та культури, ремонт та оснащення лікарень тощо.

Нагадаємо, на Харківщині цього року планується відкрити 15 нових дитсадків. Це близько 1500 додаткових місць. За останні ж 3 роки відкрили 57 дитячих садків.

Третій рік поспіль на Харківщині активно відновлюються існуючі медичні заклади і відкриваються нові. На сьогодні вдалося провести ремонти в усіх закладах обласного підпорядкування. Комплексне відновлення розпочалося у 2017 році. Кошти на їх проведення були виділені з обласного бюджету, а також Європейським інвестиційним банком у рамках Надзвичайної кредитної програми відновлення України.

За останні роки на Харківщині збудовано 500 спортмайданчиків та 5 фізкультурно-оздоровчих комплексів. Ще 2 ФОКи та 7 майданчиків будуються просто зараз. Окрім ФОКів та спортмайданчиків, за останні роки в області відремонтували будівлі спортивної школи «ХТЗ», відновили 3 стадіони та басейн у Лозовій, які не бачили ремонту по 50 років.

 

comments powered by HyperComments