У неділю біля стадіону «Металіст» обмежать рух транспорту

П'ятниця, 8 листопада 2019, 14:57
Деякі труднощі харківським водіям задасть гра донецького «Шахтаря» з київським «Динамо» на стадіоні «Металіст» у неділю, 10 листопада.
У неділю біля стадіону «Металіст» обмежать рух транспорту

Як повідомляє прес-служба міськради с посиланням на Департамент інфраструктури, рух транспорту буде обмежений на прилеглих до стадіону вулицях з 13.00 до 19.30.

У цей час харківські пасажирські автобуси 260, 244 та 251 змінять маршрути, 68е і 232е змінять кінцеву зупинку з станції метро «Метробудівників» на стацію метро «Проспект Гагаріна», а трамваї, що рухаються по вулиці Плеханівській обмежать швидкість.

- автобуси №68е і 232е змінять кінцеву зупинку «ст. метро «Метробудівників» і здійснюватимуть висадку і посадку пасажирів на зупинці «ст. метро «Проспект Гагаріна»;

- автобус №260: вул. Плеханівська - ст. м. «Завод ім. Малишева» (розворотне коло по вул. Нехаєнка біля залізничної станції «Балашівка»); висадку і посадку пасажирів здійснюватиме на зупинці «ст. м. «Завод ім. Малишева»;

- автобус №244: пр. Гагаріна - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова і далі за маршрутом;

- автобус №251: пр. Московський - вул. Морозова і далі за маршрутом.

Також з 15:00 до 17:00 та з 18:45 до 19:30 10 листопада буде обмежена швидкість руху трамваїв по вул. Плеханівській, на ділянці від вул. Державінської до вул. Молочної.

Нагадаємо, на головній площі Харкова до кінця січня обмежено рух транспорту. Це пов'язано з підготовкою та проведенням на площі Свободи масових заходів на Новий рік та Різдво.

comments powered by HyperComments