Нас хочуть зробити кріпаками: Харківські фермери перекривають дороги

Понеділок, 11 листопада 2019, 17:02
Селяни з чотирьох районів Харківської області долучились до всеукраїнській акції проти законопроекту №2178-10.
Нас хочуть зробити кріпаками: Харківські фермери перекривають дороги

Як повідомляють ЗМИ, фермери з Чугуївського, Красноградського, Богодухівського і Валківського районів перекрили траси області, вивівши туди сільськогосподарську техніку.

«Влада знову дурить українців та збирається в понеділок прийняти остаточне рішення на погоджувальній раді щодо внесення до порядку денного на голосування злочинного законопроекту №2178-10 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення".

Зелені слуги обіцяли не ставити на розгляд жоден із земельних законопроектів, але, як бачимо, вони віришили не дотриматись своєї обіцянки. Також не були проведенні громадські слухання, владу не цікавить думка людей», - повідомила голова Асоціації тваринників України Ірина Паламар.

Нагадаємо, на мітинг проти ринку землі 7 листопада під стіни ХОДА разом з фермерами вийшли представники націоналістичних партій Харківщини. На думку активістів, прийнятий поспіхом законопроєкт «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» показує, що уряд не володіє інформацією про глобальні процеси на ринку землі і не усвідомлює всієї серйозності загроз. 

ФОТО insidernews.info

comments powered by HyperComments