До кінця тижня всі будинки Харкова будуть з теплом – тепломережі

Середа, 13 листопада 2019, 10:44
Генеральний директор КП «Харківські теплові мережі» Сергій Андрєєв прокоментувава проблеми з опаленням і гарячою водою в Харкові.
До кінця тижня всі будинки Харкова будуть з теплом – тепломережі

За словами Андрєєва, комунальники посилено працюють над тим, щоб включити опалення в усіх житлових будинках Харкова до кінця цього тижня.

Зараз в Харкові вже мають тепло мешканці 7-ми з 9-ти районів. Найбільш проблемні - це Шевченківський та Київський. Зараз туди спрямовані всі сили КП.

«Сьогодні там працює достатня кількість бригад, техніки, і є всі необхідні матеріали для того, щоб усунути проблеми і запустити тепло в житлові будинки на Олексіївці і Павловому Полі», - заявив Андрєєв.

Також він зазначив, що основні причини все ще холодних батарей в деяких будинках - це часті пориви на мережах. Велика частина тепломереж (в місті близько 3,6 тис. км) побудовані ще за радянських часів і зараз вони дуже сильно зношені.

Андрєєв запевнив - платити за опалення харків'яни будуть виключно з дня включення тепла в їх будинку і за фактом його споживання.

Що стосується відсутності гарячої води на Олексіївці і Павловому Полі, то директор КП повідомив: усувати аварійні ситуації на мережах гарячого водопостачання почнуть з наступного тижня. На першому місці у комунальників - подати тепло в усі будинки.

 

comments powered by HyperComments