На арсеналі в Балаклії знову лунали вибухи (ВІДЕО)

П'ятниця, 15 листопада 2019, 15:34
Поодинокі вибухи з боку Балаклійськогов арсеналу почули місцеві мешканці сьогодні, 15 листопада.
На арсеналі в Балаклії знову лунали вибухи (ВІДЕО)

Як повідомляє Depo.Харків з посиланням на інформацію мера міста, на арсеналі знаходяться командир військової частини та бійці ДСНС у Харківській області.

«Зараз там знаходиться командир військової частини, пожежна частина наша, ДСНС. Вони оцінять ситуацію – і потім буде більш детальна інформація. Ситуація незрозуміла. Це відбулося 20-30 хвилин тому», - сказав мер міста Іван Столбовий.

Нагадаємо, 23 березня 2017 року на складі ракетно-артилерійського озброєння в Балаклії сталася пожежа, у результаті якої здетонували боєприпаси; остаточно пожежу загасили вранці 26 березня.

Під час надзвичайної ситуації в місті Балаклія було пошкоджено 117 багатоквартирних будинків та близько 10-ти об'єктів соціальної сфери. 

Загалом на надання матеріальної допомоги мешканцям Балаклії з обласного бюджету було виділено 30 млн грн. Крім того, 5 млн грн було виділено з районного бюджету і 4,5 млн грн - з бюджету міста Балаклія. Ще 1 млн грн на ці цілі місто отримало від районів та міст Харківської області.

За матеріальною допомогою для відновлення житла до міськради звернулися 3109 мешканців. Усього до списку громадян, що постраждали внаслідок вибухів на військовому арсеналі, було внесено 3908 мешканців міста.

comments powered by HyperComments