Президент відзначив аграрiїв держнагородами - жодного харків‘янина серед найкращіх немає

Неділя, 17 листопада 2019, 17:16
Харківські аграрії, вперше за останні роки, не потрапили до списку нагороджених Указом Президента «Про відзначення державними нагородами України працівників агропромислового комплексу» до Дня працівників сільського господарства.
Президент відзначив аграрiїв держнагородами - жодного харків‘янина серед  найкращіх немає

Указ №849/2019 «Про відзначення державними нагородами України працівників агропромислового комплексу» оприлюднено 15 листопада.

У минулому році Ордени «За заслуги» ІІІ ступеня отримали голова фермерського господарства «Кириченко М.» з Борівського району Микола Кириченко та директор приватного підприємства «Агропрогрес» з Кегичівського району Андрій Хвесик.

Почесні звання «Заслужений працівник сільського господарства України» надано директорові товариства «Агрофірма «Надія» (Чугуївський район) Віктору Вергуну та генеральному директорові сільськогосподарського підприємства «Вільшанське» (Дворічанський район) Віктору Лебединському. Аграрії області також отримали відзнаки Міністерства аграрної політики та продовольства України й Харківської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, у 2019 року Харківщина зайняла друге місце за валовим виробництвом ранніх зернових культур та пшениці серед областей України. Так, у 2019 році намолочено 2,9 млн тонн зерна ранніх зернових та зернобобових культур, що на 466,2 тис тонн або на 19,4% більше показника минулого року.

comments powered by HyperComments