«Ми маємо гідність». У центрі Харкова знову збереться майдан

Середа, 20 листопада 2019, 11:45
На площі Свободи біля намету «Все для перемоги» у четвер, 21 листопада, відбудеться Віче, яке пройде під гаслом «Революція Гідності триває!».
«Ми маємо гідність». У центрі Харкова знову збереться майдан

Захід почнеться о 18.00.  

«Шість років тому ми відстояли нашу країну. Сьогодні наші громадяни знову відчувають загрозу державності та суверенітету України. Українці мають продемонструвати владі, що рішуче налаштовані захистити єдність та незалежність України», - повідомляє о події «Штаб Спротиву Капітуляції. Харків».

Як розповів «Варті» один з координаторів Харківського Євромайдана Володимир Чистилін, учасники акції згадають події Євромайдана і обговорять подальші дії.

«Згадаємо події шестирічної давності і поговоримо про сьогоднішню ситуацію в країні. Мітинг пройде під гаслом «Революція Гідності триває!». Якщо в 2013 році ми виходили за європейське майбутнє України, то зараз, на жаль, настав час говорити про те, що країна може втратити Незалежність і втратити керованість процесами. Разом з обласним штабом опору капітуляції на харківському Євромайдані виступлять громадські активісти, представники політичних партій, духівник о. Віктор Маринчак, ті, хто починав революцію шість років тому. Ми просимо всі патріотичні сили Харкова приєднатися до нашої акції, намалювати плакати і відверто поговорити на Віче про те, що робити далі в непростий історичний момент для України», - сказав він.

 

comments powered by HyperComments