Останні зами Юлії Світличної звільняються з ХОДА

Четвер, 21 листопада 2019, 19:56
Три заступника голови Харківської облгосадміністрації написали заяви на звільнення з посад.
Останні зами Юлії Світличної звільняються з ХОДА

Як повідомляє UA:Харків, про це розповів губернатор Харківщини Олексій Кучер під час інспектування ремонтних робот на зруйнованому шляхопроводу.

«Черняк, Скакун, Беккер написали на моє ім’я заяви про звільнення. Зараз ми знаходимося у перехідному періоді, найближчим часом я питання це вирішу», - сказав він.

Кучер пообіцяв вирішити кадрові питання у найближчий час.

«З кадровими питаннями визначаємося. Скоро я повідомлю журналістам, ми зберемося, я відповім на всі питання, які вас цікавлять. Зараз ви бачите, який у мене робочий режим…», — сказав він.

На питання, чи буде голова Харківської ОДА змінювати команду повністю, він сказав: «Нова молода команда прийшла, ви ж розумієте...».

Довідка: Марк Беккер був призначений на посаду заступника голови Харківської ОДА 24 лютого 2015 року тодішнім губернатором Харківщини Ігорем Райніним, Михайло Черняк - 13 серпня 2015 року. 26 жовтня 2016 року їх повноваження було подовжено.

Олександра Скакуна своїм замом призначила Юлія Світлична 10 січня 2017 року. На посаді заступника голови ХОДА Олександр Скакун контролюватиме реалізацію в Харківській області державної політики у сферах: оборони та мобілізаційної підготовки, забезпечення законності, правопорядку, прав і свобод громадян, у тому числі - попередження та протидії корупції, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

comments powered by HyperComments