Голові облради Сергію Чернову нічого не загрожує – на парковці вибухнуло авто адвоката

Понеділок, 25 листопада 2019, 13:01
Декілька Telegram-каналів зранку 25 листопада опублікували інформацію про вибух автомобіля біля будинку голови Харківської обласної ради Сергія Чернова на вулиці Чайковського.
Голові облради Сергію Чернову нічого не загрожує – на парковці вибухнуло авто адвоката

Про це, зокрема, з різницею в 2 хвилини повідомили канали «РАКЛИ» і «ТРП-ха».

«При посадці в автомобіль Nissan Qashqai спрацював вибуховий пристрій. Сам водій живий, ще бурчав «Мене тільки що підірвали», - повідомляє канал «ТРП-ха». - Все оперативні служби вже на місці, проводять розслідування. Постраждали також поруч стоять машини» .

Видання уточнило, що вибух стався в будинку голови обласної Ради Сергія Чернова.

«На нього, в переддень сесії обласної Ради, чинили сильний тиск з боку як Геннадія Кернеса, так і Ігоря Райнін через його підручного Віктора Коваленко», - зазначає TG-канал «РАКЛИ».

Пізніше TG-канал «Якийсь змій» уточнив інформацію, процитувавши зведення обласного главку ГУНП: «О 10:42 по вул. Чайковського, 6 пролунав вибух автомобіля Тойота Камрі чорного кольору КХ 7777 ХР, за кермом якого перебував адвокат Андрій Гаган, який залишився в живих. А чи не Nissan Qashqai, про який поспішив написати ряд колег (Ніссан, дійсно, зачепило вибухом - він знаходився поруч з Камрі). Подія була зареєстрована в Київському ВП ГУНП (ЕО №41723)».

Таким чином, зазначає видання, інцидент ніякого відношення ні до голови облради Сергія Чернова, ні до мера Харкова Геннадію Кернесу, не має.

«Пов'язаний з губернатором - до речі, теж колишнім адвокатом, TG-канал «Ракли» повинен про це знати - першим інформацію про вибух, нібито, біля будинку голови облради, опублікував саме цей канал. А рівно через дві хвилини - новий канал [голови ХОДА] Олексія Кучера - «ТРП-ха». Спалились хлопці», - нагадує «Змій».

Тим часом, як повідомили в поліції, в місті оголошений план «Перехоплення». Як повідомляється, зловмисники, імовірно мають відношення до вибуху на Чайковського, можуть пересуватися по місту на автомобілі Opel Vectra синього кольору, з держномерами європейської реєстрації.

Як повідомляють ЗМІ, постраждав під час вибуху на парковці в центрі Харкова адвокат Андрій Гагун - колишній співробітником прокуратури і зять екс-заступника прокурора Харківської області.

comments powered by HyperComments