Стрілянина у харківському метро: суд залишив підозрюваного під вартою

Четвер, 28 листопада 2019, 14:21
Колегія суддів залишила під вартою працівника поліції, підозрюваного у стрілянині на станції метро Наукова міста Харкова.
Стрілянина у харківському метро: суд залишив підозрюваного під вартою

28 листопада 2019 року колегія суддів відмовила в задоволенні апеляційної скарги захисника підозрюваного, поданої на ухвалу слідчого судді Московського районного суду міста Харкова про обрання запобіжного заходу, повідомили у прес-службі суду.

Слідчим суддею Московського районного суду міста Харкова 14 листопада 2019 року працівнику поліції було застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів, з моменту затримання, зі строком дії ухвали про обрання запобіжного заходу до 10 січня 2020 року.

Нагадуємо, підозру працівникові поліції органом досудового розслідування пред’явлено за статтею 348 Кримінального кодексу України (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

Апеляційний перегляд відбувався за відсутності підозрюваного поліцейського, клопотання про безпосередню участь від якого до суду не надходило.

 

comments powered by HyperComments