Тактико-спеціальні навчання у Харківському метро (фоторепортаж)

П'ятниця, 29 листопада 2019, 13:24
Вночі у харківській підземці пройшли навчання «Гасіння пожеж у підземних спорудах метрополітену».
Тактико-спеціальні навчання у Харківському метро (фоторепортаж)

У навчаннях було задіяно 11 одиниць  техніки та 76 чоловік особового складу ГУ  ДСНС  України у Харківській області,  Національного університету цивільного захисту України, Національної поліції, Патрульної поліції, Поліції південної Залізниці, Навчального центру оперативно - рятувальної служби цивільного захисту, медицини катастроф, громадської організації «Червоний хрест» та комунальні служби міста. Вони проходили під керівництвом начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області Олександра Волобуєва..

Пожежі в метрополітені носять надзвичайну пожежну небезпеку. Вони супроводжуються панікою людей, наявністю великої кількості потерпілих, не здатних самостійно евакуюватися з платформи станції на поверхню. Тому успіх рятувальних робіт безпосередньо залежить від злагодженості і швидкості дій рятувальників, чіткої взаємодії всіх екстрених служб.

Саме з метою удосконалення взаємодії між оперативними службами цивільного захисту та вмінь керівного складу органів управління організовувати проведення рятувальних робіт та ліквідовувати наслідки надзвичайних ситуацій проводяться на об`єктах метрополітену тактико-спеціальні навчання.

ФОТО ГУ ДСНС України у Харківській області.

 

comments powered by HyperComments