Завтра в Харкові очікується перший сніг

Понеділок, 2 грудня 2019, 17:32
З 3 грудня у Харківській області очікується погіршення погодних умов - опади у вигляді снігу, мокрого снігу з дощем, з можливим коливанням температурних показників з мінуса на плюс і навпаки.
Завтра в Харкові очікується перший сніг

За таких погодних умов, у поєднанні з високою вологістю повітря, є ймовірність виникнення слизькості на дорозі, повідомили у прес-службі САД у Харківській області.

«Вкотре нагадуємо водіям про необхідність обов'язкового використання зимових шин. У випадку різкого погіршення погодних умов, водії та перевізники можуть відстоятися на стоянках та місцях відстою для транспортних засобів», - йдеться у повідомлені.

Для оперативного реагування на будь-які випадки ускладнення руху автошляхами державного значення, при Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини, здійснюється постійний моніторинг стану проїзду, як патрульним обстеженням так і за допомогою існуючих камер спостереження. На небезпечних ділянках, а саме спуски та підйоми, дорожники заздалегідь формують конуси з протиожеледної суміші.

Для отримання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації телефонуйте за номером диспетчера 336-77-00

З прогнозованим погіршенням погодних умов просимо водіїв бути уважними за кермом та дотримуватися правил дорожнього руху, не перевищувати допустиму швидкість і не виконувати ризикованих маневрів!

comments powered by HyperComments