Проїзд забезпечено по всіх автошляхах Харківщини – САД

Середа, 4 грудня 2019, 11:35
Протягом доби дороги Харківської області розчищали 183 одиниці техніки та близько 230 робітників.
Проїзд забезпечено по всіх автошляхах Харківщини – САД

Служба автомобільних доріг у Харківській області інформує стосовно забезпеченості проїзду державними дорогами області на 9 годину ранку.

3 грудня, впродовж ночі та до 12:00 год. опади у вигляді снігу спостерігались по всіх районах Харківської області. На дорогах була місцями ожеледиця. Товщина снігового покрову становила 7-10 см, температура повітря коливалась від 0°С до -2°С морозу.

Протягом доби на дорогах області працювало 183 одиниці спецтехніки та близько 230 робітників. Для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано: 1455 м3 піщано-соляної суміші та 177 т. технічної солі. Виконувались роботи з розширення проїзної частини та роботи з оброблення протиожеледними матеріалами доріг державного значення на небезпечних ділянках (спуски та підйоми).

4 грудня за прогнозом синоптиків хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря по області: вночі -3°С -8°С морозу, вдень -1°С -5°С морозу. Сьогодні будуть виконуватись роботи з приведення до ладу заїзних карманів та автопавільйонів (очищення від снігу).

Працівниками дорожніх підприємств постійно проводиться моніторинг стану проїзду, як патрульним обстеженням так і за допомогою камер спостереження.

comments powered by HyperComments