Проїзд забезпечено по всіх автошляхах Харківщини – САД

П'ятниця, 6 грудня 2019, 10:26
Cніг з доріг Харківщини прибирали 102 одиниці спецтехніки.
Проїзд забезпечено по всіх автошляхах Харківщини – САД

Служба автомобільних доріг у Харківській області інформує стосовно забезпеченості проїзду державними дорогами області на 9 годину ранку.

5 грудня, впродовж дня спостерігались місцями невеликі опади (сніг, мокрий сніг). Температура повітря коливалась від -2°С морозу до +2°С тепла. У зв’язку з переходом температури через "0°С", на дорогах області утворювалась місцями ожеледиця. Дорожні підприємства працювали на всіх напрямках. Особлива увага була спрямована на аварійно небезпечні ділянки (спуски, підйоми). Там виконувались роботи з оброблення протиожеледними матеріалами доріг державного значення.

Протягом доби на дорогах області працювало 102 одиниці спецтехніки. Для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано: 341 м3 піщано-соляної суміші та 65 т. технічної солі. Виконувались роботи з очищення краю проїзної частини дороги, заїзних карманів та автопавільйонів.

6 грудня по області істотних опадів не очікується. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря: вночі -1°С -5°С морозу, вдень від -1°С морозу до +2°С тепла.  

comments powered by HyperComments