Ретропоїзд Південної залізниці у День святого Миколая здійснив святковий рейс (ФОТО)

Четвер, 19 грудня 2019, 15:08
З вокзалу у Харкові 19 грудня ретропоїзд регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» відправився у святковий рейс.
Ретропоїзд Південної залізниці у День святого Миколая здійснив святковий рейс (ФОТО)

Про це повідомили у прес-центрі  Південної залізниці.

Залізничники підготували вихованцями дитячої залізниці «Мала Південна» цікаву розважальну програму у приміщенні вокзалу ст. Основа з майстер-класами із виготовлення ляльки-янгола і вокалу, а також концертною програмою.

Діти візьмуть участь в іграх, конкурсах, вікторинах. Святий Миколай привітає хлопчиків і дівчаток та нагородить самих активних учасників святкової розважальної програми солодощами.

Упродовж новорічних та різдвяних свят біля ялинки триватимуть виступи самодіяльних колективів, вікторини, конкурси та інші розважальні програми. Початок заходу о 16.30 з 2 по 6 січня 2020.

Нагадаємо, сьогодні залізничники планують відкрити ялинку на Привокзальній площі у Харкові. Окрім 18-метрої зимової красуні там з’явиться маленький новорічний потяг та льодяний фонтан.

Довідка: Ретропоїзд Південної залізниці почав курсувати 9 травня 2014 року. Спецрейси організовують на травневі свята, в День молоді та День захисту дітей, а також в День залізничника.

 

comments powered by HyperComments