Світлична нагородила учасників та переможців міжнародного хореографічного фестивалю-конкурсу (ФОТО)

Неділя, 22 грудня 2019, 09:49
Міжнародний танцювальний фестиваль «European Show Dance Festival» зібрав у Харкові 3,5 тисячі учасників з 10 регіонів України.
Світлична нагородила учасників та переможців міжнародного хореографічного фестивалю-конкурсу (ФОТО)

Учасники фестиваля змагалися у 11 номінаціях, серед яких: народний танець, стилізація народного танцю, сучасний естрадний танець, street dance show, східний та бальний танці, contemporary, модерн, джаз, класика, демі-класика, естрадно-спортивна хореографія, вільна танцювальна програма та естрадно-циркове мистецтво.

Юлія Світлична третій рік поспіль підтримує проведення фестивалю-конкурсу, і за цей час він став одним з найпопулярніших заходів у сфері мистецтва в Україні. Важливою відмінністю заходу є те, що участь у змаганні за призи та відзнаки беруть як професійні, так і аматорські колективи, що дає можливість максимальній кількості бажаючих проявити свої таланти.

«Така яскрава подія – саме те, що потрібно щоб завершити рік на позитивній ноті. Сьогодні всі, хто приймав участь залишать цю залу із новим натхненням на подолання наступних висот. А ми продовжимо й надалі приділяти увагу молоді і її творчій реалізації. Це чудово, коли молодь в любому віці має бажання і можливість розвивати свої таланти і самореалізовуватись», сказала вона.

Окрім диплому та гран-прі фестивалю, найяскравішому Дитячому танцювальному колективу «Карамель» (м. Кропивницький, Кіровоградська область) передали спеціальний приз – акустичну колонку. 

Довідка: «EUROPEAN SHOW DANCE FESTIVAL» – міжнародний європейський хореографічний фестиваль-конкурс від мережі міжнародних дитячих та юнацьких фестивалів «EUROPEAN FESTIVAL». Засновником мережі фестивалів  є глава правління Європейського благодійного фонду «Майбутнє України» – Рашель Кухтіна.

За чотири роки  у фестивалі взяли участь близько 50 000 учасників та 40 000 гостей, близько 700 колективів з України.

«EUROPEAN SHOW DANCE FESTIVAL» – новорічний фестиваль-конкурс який відбувся 21 грудня в Палаці Студентів Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого, є одним з наймасштабніших проектів мережі цих фестивалів. В фестивалі-конкурсі бере участь близько 100 колективів.

comments powered by HyperComments