Вибори у Донецької ОТГ виграв безпартійний самовисуванець

Понеділок, 23 грудня 2019, 17:19
Головою Донецької ОТГ Балаклійського району Харківської області обрано Анатолія Ноздрачева.
Вибори у Донецької ОТГ виграв безпартійний самовисуванець

Про це повідомляє Depo.Харків з посиланням на голову територіальної виборчої комісії Балаклійського району Олену Гурову.

За її словами, селищним головою ОТГ став Анатолій Петрович Ноздрачев. За нього проголосували 2442 виборця. На другому місці самовисуванець Євген Бабаков, він набрав 899 прихильників. За кандидата від «Слуги народу» Анаїту Арутюнян проголосували 710 виборців.

Нагадаємо, за крісло голови ОТГ боролися 7 кандидатів, з яких один є нинішнім головою Андріївки, двоє – колишні голови Донця, інші чотири – нові кандидати. Представляють політичні сили двоє кандидатів, інші – самовисуванці. Серед кандидатів застосовуються різноманітні методи агітації та отримання підтримки виборців – від залучення благодійного фонду до передвиборчих плакатів та програм.

Для обрання до ради новоствореної Донецької ОТГ в 26-ти округах балотується 157 кандидатів у депутати. Більшість з них – самовисуванці та робітники нафтогазової сфери. В кожному окрузі висувається від чотирьох до дев’яти кандидатів, проте в більшості з них (в 15-ти з 26-ти) конкуренція становить 5-6 кандидатів на місце.

 

comments powered by HyperComments