Випускники навчального пункту склали присягу та одразу поповнили ряди харківських рятувальників (ФОТО)

Вівторок, 24 грудня 2019, 14:32
22 випускників навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС у Харківській області склали Присягу.
Випускники навчального пункту склали присягу та одразу поповнили ряди харківських рятувальників (ФОТО)

Вже сьогодні усі вони поповнять ряди пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС Харківської області та приступлять до виконання своїх службових обов’язків, повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

На урочистому заході складання Присяги були присутні почесні гості: начальник Головного управління ДСНС України у Харківській області Олександр Волобуєв, начальник управління персоналу Тетяна Макарова, а також співробітники Головного управління та підрозділів ДСНС області, ветерани пожежно-рятувальної служби та рідні випускників.

Після офіційної церемонії до рятувальників з напутнім словом звернувся начальник Головного управління ДСНС у Харківській області Олександр Волобуєв: «Щиро вітаю вас зі знаменною подією - складанням присяги на вірність українському народові. Впевнений, що кожен з вас буде сумлінно виконувати свій службовий обов’язок в ім’я захисту життя та здоров’я наших громадян. Складання присяги – це завжди знаменна подія для кожного рятувальника. Саме вам, дорогі випускники, продовжувати славні наші традиції захищати наших громадян від пожеж та надзвичайних ситуацій, одже бути надійною опорою у процвітання нашої держави».

 

 

 

comments powered by HyperComments