У Харківській області під час пожеж постраждало 2 людей

Четвер, 26 грудня 2019, 12:27
Протягом минулої доби на пожежах у Харківській області постраждало 2 людей.
У Харківській області під час пожеж постраждало 2 людей

Так 25 грудня о 20:55 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у селі Миколаївка Зачепилівського району на вул. Степовій, 21. Горіло перекриття у приватному будинку, повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

До місця виклику прибув районний підрозділ пожежно-рятувальної служби ДСНС. На той момент вогонь вже загасили сусіди на площі 10 кв.м. В результаті пожежі 43-річний господар оселі отримав отруєння чадним газом і був госпіталізований до центральної районної лікарні. Ймовірною причиною виникнення займання стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі на твердому паливі.

Друга пожежа, на якій постраждала людина, сталася 26 грудня о 05:15 у м. Первомайський, мікрорайон ½, будинок 22. Про загоряння повідомив сам власник квартири на другому поверсі житлової п`ятиповерхівки. Там зайнявся диван. Він горів на площі 1 кв.м. 42-річний чоловік загасив дане загоряння самостійно, але отримав незначне отруєння чадним газом. Від госпіталізації він відмовився. Пожежа могла статися через несправність електромережі.

 

 

comments powered by HyperComments