На Харківщині за минулу добу внаслідок пожеж загинули 3 людей

Понеділок, 30 грудня 2019, 12:01
29 грудня о 20:40 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння за адресою: м. Дергачі, пров. Квітучий, 5 Харківської області.
На Харківщині за минулу добу внаслідок пожеж загинули 3 людей

До місця події негайно виїхав черговий караул 53-ї Державної пожежно-рятувальної частини на 2-х автоцистернах у складі 10-ти рятувальників. Прибувши на місце події, рятувальники з'ясували, що загоряння сталось у кімнаті будинку, горіли меблі та домашні речі на площі близько 50 кв.м, повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Під час проведення розвідки вогнеборці виявили тіло загиблого господаря оселі, 1949 року народження. О 21:30 пожежа була локалізована, а о 23:53 повністю ліквідована. Причина та збитки від пожежі — встановлюються.

Вночі 30 грудня о 02:08 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному домоволодінні за адресою: Балаклійський р-н, с. Яковенкове, вул. Кравченко, 24 в Харківській області.

До місця події виїхав черговий караул 42-ї Державної пожежно-рятувальної частини на 2-х автоцистернах у складі 10-ти рятувальників. Прибувши на місце події, рятувальники з'ясували, що загоряння сталось у кімнаті будинку, де знаходилась піч. Горіли підлога, перекриття, стіна, меблі та домашні речі на площі близько 100 кв.м.

Під час проведення розвідки вогнеборці виявили тіло загиблого господаря оселі, 1978 року народження.

О 03:05 пожежа була локалізована, а о 06:33 повністю ліквідована. Ймовірна причина виникнення пожежі — порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі на твердому паливі.

Вранці 30 грудня о 05:32 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному домоволодінні за адресою: пров. Станковий, 62, Індустріального району міста Харкова.

До місця події виїхало 3 відділення на автоцистернах пожежно-рятувальної служби Індустріального району у складі 12-ти рятувальників. Прибувши на місце події, рятувальники з'ясували, що загоряння сталось у кімнаті будинку. Горіли перекриття, стіни та домашні речі на площі близько 70 кв.м.

Під час проведення розвідки вогнеборці виявили тіло чоловіка, дані особи наразі встановлюються.

О 06:55 пожежа була повністю ліквідована. Причина та збитки від пожежі — встановлюються.

 

 

comments powered by HyperComments