Хто очолить РДА у Харківської області: сталі відомі призвіща кандидатів

Понеділок, 6 січня 2020, 15:35
Кандидати, які бажають очолити райдержадміністрації в Харківській області, почали активно подавати декларації в НАЗК.
Хто очолить РДА у Харківської області: сталі відомі призвіща кандидатів

Про це пише Харківський антикорупційний центр.

Зокрема, Вовчанську РДА планує очолити Анатолій Косолапов. Останні роки він працював у фіскальній службі. Зокрема, був заступником начальника відділу ліцензування роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Зідьківський селищний голова Павло Голодніков планує очолити Зміївську РДА.

На посаду голови Золочівської РДА претендує Тамаз Гамбарашвілі. Це депутат районної ради, який займається земельною документацією. Зокрема, працює в КП «Облземпроект».

Анатолій Рисцов збирається очолити Богодухівську РДА. Він був засновником ПП «НОВА ЕРА ХХІ». Ця фірма спеціалізується на постачанні вікон та активно одержує державні підряди. Зокрема, 7 угод в них було укладено з Відділом освіти Богодухівської РДА на суму майже 2 млн. грн.

Він є помічником на громадських засадах народного депутата України від партії "Слуга народу" Олексія Красова.

На посаду голови Нововодолазької РДА претендує Андрій Андрєєв. Раніше він вже претендував на голову районної лікарні, а у 2016 році хотів очолити управління охорони здоров'я Харківської ОДА.

Цей лікар-патологоанатом з Обласної клінічної лікарні був членом Партії Сергія Тігіпка "Сильна Україна" від якої висувався в 2014 році. За рік він намагався потрапити до обласної ради від Блоку Петра Порошенка.

Артур Товмасян претендент на голову Харківської РДА. Він з Маріуполя, але в 2015 році очолював Відділ примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби ГТУЮ у Харківській області.

У Великому Бурлуку РДА має очолити Олександр Кур’янов. Він працював у місцевій патрульній поліції. Був начальником сектору реагування патрульної поліції №1 Великобурлуцького відділення поліції.

comments powered by HyperComments