ХАЦ назвав ОТГ, яка закуповує картоплю за найвищою ціною на Харківщині

Вівторок, 7 січня 2020, 16:02
У Мерефі для освітніх установ виконком міськради закуповує картоплю на 50% дорожче, ніж вона коштує для інших ОТГ в області.
ХАЦ назвав ОТГ, яка закуповує картоплю за найвищою ціною на Харківщині

Про це повідомив «Харківський антикорупційний центр» в Facebook.

Так, за даними з системи закупівель Рrozorro, виконком Мереф'янської міськради придбав 15 тонн картоплі по 18 гривень за кілограм ( всього - 270 тисяч гривень). Постачальник - ФОП Олекса Петро Михайлович. Договір був укладений 3 січня.

Серед ОТГ у Харківській області така ціна за картоплю в Мерефі - найвища. Так, у Пісочині Відділ освіти, культури, молоді та спорту селищної ради купує картоплю по 17,55 гривень за кілограм.

В ХАЦ помітили ще один момент - у Пісочині в аукціоні у Рrozorro перемогу здобула ФОП Бондаренко Юлія Володимирівна, серед співробітників якої перераховані ті ж самі люди, що й у випадку з ФОП Олекса Петро Михайлович. Конкуренти в Пісочині та Мерефі також співпадають.

У Великому Бурлуці картоплю закупили без проведення аукціону за 16 гривень за кілограм, а в Новій Водолазі переможця торгів ще не оголосили, але початкова очікувана вартість становить 16,62 гривень за кілограм.

Найдешевше картоплю купують в Зачепилівці - 12 гривень за кілограм.

comments powered by HyperComments