Харківськи рятувальники 140 разів протягом тижня залучались до ліквідації надзвичайних викликів

Понеділок, 13 січня 2020, 11:44
Впродовж тижня, з 6 по 13 січня 2020 року підрозділи Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області цілодобово несли бойове чергування та оперативно реагували на надзвичайні події, пожежі, інші виклики.
Харківськи рятувальники 140 разів протягом тижня залучались  до ліквідації надзвичайних викликів

Протягом зазначеного періоду рятувальники Харківського гарнізону ДСНС 161 раз виїжджали за сигналом «Тривога», повідомии у ГУ ДСНС України у Харківській області.

З них 50 виїздів на ліквідацію пожеж та загорянь, 22 виїзди для надання допомоги населенню та на ліквідацію наслідків дорожньо-транспортних пригод, 10 – на знешкодження вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, 2 – на чергування, 56 – інші виїзди.

Через необачне ставлення до власної безпеки трапилось 4 пожежі, що забрали людські життя. Ще в 4-х випадках люди отримали травми. Завдяки оперативним діям рятувальників на одній з пожеж вдалось врятувати життя 1 особі.

На місці виникнення надзвичайних подій виявлено 2-х загиблих та 4-х травмованих осіб, 1 особу врятували.

Піротехніки Харківського гарнізону ДСНС здійснили 10 виїздів на розмінування застарілих боєприпасів часів Другої світової війни. Всього було виявлено та знешкоджено 28 боєприпасів, з яких: 20 артснарядів, 7 мінометних мін, 1 граната.

comments powered by HyperComments