Робити добрі справи завжди легко: Світлична приєдналась до благодійного проекту

Середа, 15 січня 2020, 15:38
Депутат Харківської облради Юлія Світлична здала плазму крові, яка буде використана при виготовленні препаратів для лікування раку у дітей.
Робити добрі справи завжди легко: Світлична приєдналась до благодійного проекту

Як повідомила на свій сторінці у соцмережі Facebook Юлія Світлична, ліки отримає відділення онкології 16-й лікарні Харкова.

«Приєднуйтесь. Допомагайте тим, хто цього потребує. Робити добрі справи завжди легко!», - написала вона.

Нагадаємо, перебуваючи на посту голови ХОДА Юлія Світлична ініціювала будівництво у Харкові нового онкологічного центра, який має відповідати всім сучасним медичним стандартам. Будівництво нового онкологічного центру Харківської області розпочалось 12 грудня 2018 року.

На даний момент роботи йдуть на першій черзі будівництва. Тут переносять інженерні мережі та готуються розробляти котлован для фундаменту майбутнього лікувально-діагностичного центру площею понад 20 тисяч квадратних метрів.

У новому комплексі буде 8 сучасних операційних, у частині з яких застосовуватимуть гібридні технології. Також планують встановити 3 лінійні прискорювачі для проведення променевої терапії та найсучасніше діагностичне обладнання, яке дозволить виявляти пухлини на максимально ранніх стадіях.

comments powered by HyperComments