В Індустріальному відділі поліції Харкова новий керівник

Четвер, 16 січня 2020, 18:09
Нового керівника територіального підрозділу особовому складу представив начальник ГУНП в Харківській області генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко.
В Індустріальному відділі поліції Харкова новий керівник

На заході також були присутні керівник Харківської місцевої прокуратури № 3 прокурор Руслан Скуратович, голова Орджонікідзевського районного суду міста Харкова Віктор Черняк та голова адміністрації Індустріального району Харківської міської ради Ольга Вельможна, повідомили у іідділі комунікації поліції Харківської області.

До цього призначення підполковник поліції Андрій Грязєв займав посаду заступника начальника - начальника відділу кримінальної поліції Холодногірського відділу поліції міста Харкова.

Як зазначив Валерій Сокуренко, Андрій Грязєв несе службу в органах внутрішніх справ з 1994 року та має значний досвід роботи в підрозділах кримінальної  поліції.         

Очільник обласного главку поліції побажав новопризначеному керівнику плідної роботи, взаєморозуміння з колективом, успіхів у підтриманні правопорядку в  районі та налагодження належної комунікації  з громадою.

Андрій Грязєв подякував за довіру та наголосив особовому складу на неухильному дотриманні службової дисципліни, законності, прав і свобод громадян.

comments powered by HyperComments