Поліція оперативно викрила зловмисника, який повідомив про «мінування» ринку у Харкові

Субота, 18 січня 2020, 09:58
44-річний чоловік скоїв правопорушення в стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці вилучили у нього мобільний телефон, з якого був здійснений виклик.
Поліція оперативно викрила зловмисника, який повідомив про «мінування» ринку у Харкові

Повідомлення про мінування  ринку по проспекту Героїв Сталінграду надійшло до поліції 17 січня близько 15:05, розповіли у відділі комунікації поліції Харківської області.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, працівники кінологічного центру, фахівці вибухотехнічного управління поліції, патрульні поліцейські.

Правоохоронці оглянули 25 тисяч кв. метрів території, евакуювали 1500 осіб. Жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин поліцейські не виявили.

Вжитими заходами співробітники Слобідського відділу поліції у скоєнні злочину викрили 44-річного харків’янина, який зробив завідомо неправдиве повідомлення про мінування.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності)  Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк  від 2 до 6 років.

comments powered by HyperComments