У харківській книгарні пройде зустріч із письменником Володимиром Арєнєвим

Вівторок, 21 січня 2020, 18:14
Зустріч відбудеться у книгарні «Vivat» на вул. Квітки-Основ'яненка, 224 січня о 18.00.
У харківській книгарні пройде зустріч із письменником Володимиром Арєнєвим

Володимир Арєнєв — автор понад трьох десятків книжок, лауреат численних українських та міжнародних літературних відзнак та премій. Його твори перекладені англійською, естонською, литовською, німецькою, польською, французькою та іншими мовами.

У 2014 році на загальноєвропейському фестивалі любителів фантастики «Єврокон» у Дубліні Володимир був визнаний найкращим автором фантастики для підлітків.

Роман «Порох із драконових кісток» — фіналіст премій «Рейтинг критиків», «Літакцент», «Книгуру», увійшов до короткого списку Всеукраїнського рейтингу «Книжка року-2018» у номінації «Дитяче свято».

Роман «Дитя песиголовців» у грудні 2018 року портал «Барабука» назвав кращим українським фентезі для підлітків. Роман увійшов до п’ятірки кращих українських книжок 2018 року за версією відеоблоґерів, а також до рейтингу «Найважливіших українських книжок 2018 року».

Повість «Сапієнси» отримала премію «Книга року BBC-2019» в номінації «Дитяча література».

У травні 2019 року Володимир Арєнєв увійшов до списку «25 кращих письменників України».

 Про книги: Роман «Порох із драконових кісток» — урбаністичне фентезі для підлітків та їхніх батьків. Його героїня — старшокласниця Марта — на перший погляд звичайна дівчинка, яка має типові підліткові проблеми. Вона мріє вирватися зі свого провінційного містечка до столиці і шукає способи, як заробити гроші на навчання. Але від решти однолітків Марту відрізняє незвичайний дар: вона шукає й заклинає те, що охоче купують на «чорному ринку», — давні токсичні кістки. Кістки драконів, що колись правили цією країною… 

«Дитя песиголовців» — продовження «Пороху із драконових кісток», роману, що потрапив до фіналу премій «Рейтинг критиків», «Літакцент» та «Книгуру» та був рекомендований Міністерством освіти України для додаткового читання у шкільній програмі з української літератури.

 Подія у фейсбук https://www.facebook.com/events/529055327701103/

comments powered by HyperComments