Перехід на E-ticket: старою карткою можна користуватись ще рік

Середа, 22 січня 2020, 15:33
Згідно «Роз'яснення Харківської міської ради щодо впровадження в місті системи «E-ticket», з 1 березня 2020 буде припинено поповнення безконтактних електронних карток для проїзду в метрополітені. Поповнити можна буде тільки картки «E-ticket».
Перехід на E-ticket: старою карткою можна користуватись ще рік

Пасажири, які поповнили безконтактні електронні картки для проїзду в метрополітені до цього терміну, зможуть витратити залишок коштів до 1 березня 2021 року, оскільки на станціях залишаться турнікети для проходу за ними.

Також з користування виводяться безконтактні електронні картки для проїзду в метрополітені пільгових категорій громадян, видані «ПриватБанком». З 1 березня 2020 року всі вони будуть відключені.

Нагадаємо, з 18 грудня у зв’язку із впровадженням системи E-ticket у метрополітені частина терміналів (біло-синього кольору) не приймає для поповнення безконтактні електронні картки.

Нагадаємо також, що з грудня 2017 року система «Електронний квиток» впроваджена в наземному електротранспорті міста (трамвай, тролейбус). На весь рухомий склад, який здійснює перевезення пасажирів, встановили 451 бортовий комп'ютер і змонтували 1419 валідаторів реєстрації проїзду. На трамвайних і тролейбусних зупинках міста встановлені і цілодобово функціонують 170 терміналів «Е-ticket» для придбання та поповнення квитків для проїзду (разові і електронні). Станом на 1 грудня минулого року в 50 вестибюлях 30 станцій метрополітену встановлено і підключено 200 валідаторів.

comments powered by HyperComments