Стало відомо, які організації спостерігатимуть за виборами у Харкові

Четвер, 23 січня 2020, 09:08
Центральна виборча комісія надала Громадянській мережі ОПОРА дозвіл мати спостерігачів на проміжних виборах народного депутата України у одномандатному окрузі №179 у Харківській області.
Стало відомо, які організації спостерігатимуть за виборами у Харкові

Відповідне рішення ЦВК прийняла під час засідання 22 січня, пише ОПОРА

Крім того, комісія надала дозвіл на спостереження наступним організаціям: "Передові правові ініціативи", "Асоціація політологів України", "Команда ЗЕ", "Контроль за виборами", "Слуги народу", "Центр контролю передвиборчих програм".

Нагадаємо, 15 січня газета «Урядовий кур'єр» опублікувала постанову ЦВК про призначення проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі №179. А це означає, що виборчий процес розпочався 16 січня. Нардепом від ОВО № 179, що Харківщині, був обраний Олексій Кучер. Однак у листопаді він очолив Харківську ОДА і склав повноваження народного обранця. Через це й були призначені вибори в окрузі.

Участь у виборах братиме 44-річний Олександр Кайдаш, який очолював штаб Кучера на виборах в 2019 році. Однак він балотуватиметься як самовисуванець, а не від партії «Слуга народу».

 

comments powered by HyperComments