Квартира в Харкові, будинок у Високому та біткоїни: що задекларував заступник губернатора Харківщини

Четвер, 23 січня 2020, 13:44
Призначений на посаду заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Руслан Тихонченко подав у НАЗК декларацію про доходи.
Квартира в Харкові, будинок у Високому та біткоїни: що задекларував заступник губернатора Харківщини

ФОТО з сайта ХОДА

Як повідомляє Depo.Харків, новопризначений посадовець у декларації вказав сина та доньку. Інформація про дружину відсутня.

Чиновник задекларував квартиру площею 41,9 кв.м у Харкові, земельну ділянку площею 674 кв.м у селищі Високий під Харковом, а також житловий будинок площею 268,3 кв.м у Високому. Тихонченко також володіє автомобілем Toyota Land Cruiser.

Також він вказав наявність корпоративних прав (і бенефіціарну власність) у підприємствах «ХХХ-Плаза» (100 тис грн, 50% статутного капіталу) і ТОВ «Прайд-Енерго» (50 тис. грн, 50% статутного капіталу). Обидва об’єкти чоловік передав в управління.

Тихонченко задекларував крипто валюту біткоїн на 2,1 млн грн. За минулий рік чоловік заробив: 36 тис. грн – зарплати у ТОВ «Компанія Прайд», 60,6 тис. грн – зарплати за сумісництвом у Харківському університеті харчування і торгівлі (тут завідувачем кафедри працював до обрання нардепом від «Слуги народу» Андрій Одарченко). Крім цього, він отримав від громадянина Олега Набоки позику у 365 тис. грн, а його син Нікіта від того ж Набоки отримав позику на 365 тис. грн. Готівкою Тихонченко задекларував 30 тис. доларів.

Довідка: Тихонченко Руслан Сергійович народився 23 серпня 1978 року. Закінчив Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2000 р., фінанси та кредит, економіст. Має науковий ступінь -кандидат економічних наук, 2017 р.

comments powered by HyperComments