«Про вартість ваших біткоїнів та незадеклароване майно дружини» - активісти звернулись до Кучера з незручними запитаннями

П'ятниця, 24 січня 2020, 08:58
Учасник акції ГО «Антикорупційний блок учасників АТО» Антон Сосницький прокоментував реакцію Олексія Кучера та поліції на акцію під стінами Харківської облдержадміністрації 23 січня.
«Про вартість ваших біткоїнів та незадеклароване майно дружини» - активісти звернулись до Кучера з незручними запитаннями

За його словами, акція – не «спонтанний порив душі» чи «провокація», а його щира громадянська позиція.

«Щодо пана Кучера та мого протесту під будівлею ХОДА.

Перше. Для мене дивно і сумно, що голова облдержадміністрації приділяє всю свою увагу моїй скромній персоні, але зовсім обійшов увагою ту страшну ситуацію, яка склалася сьогодні на наших дорогах.

Друге. Для мене дивно і сумно, що кримінальне провадження щодо водія автівки на іноземних номерах, який сьогодні вдень збив на смерть хлопця, було відкрито лише вночі, але в той же час кримінальне провадження щодо мого мирного протесту було відкрито впродовж години. Очевидно, що для влади я з плакатом є більшою загрозою», - написав він.

До того ж Сосникцький пропонує Кучеру відповісти на ряд дуже незручних запитань, а саме: про незадекларовані доходи голови ХОДА, про порушення фінансування вашої передвиборної кампанії, про незадеклароване майно дружини губернатора тощо.

Нагадаємо, акцію с запаленням файєров під стінами ХОДА активісти провели вчора, 23 січня.

comments powered by HyperComments