Проїзд по державним дорогам Харківської області забезпечено - САД

Середа, 29 січня 2020, 12:38
Протягом доби на дорогах Харківської області працювало 86 одиниць спецтехніки, задіяно 122 робітника.
Проїзд по державним дорогам Харківської області забезпечено - САД

Для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано: 42,4м3 піщано-соляної суміші, повідомили у прес-службі САД у Харківській області.

28 січня, приблизно о 17:00 год. вечора і до ранку 29-го, починаючи з південної частини області, і надалі по всіх районах, спостерігались опади у вигляді помірного дощу, місцями слабкого, місцями мряки. На ранок по всій території області - туман. Температура вночі коливалась від 0°С до +2°С. Стан покриття на дорогах – мокрий.

Сьогодні, за прогнозом синоптиків, хмарна погода. Місцями невеликий дощ, мокрий сніг. Температура повітря вдень +1°С +3°С. Місцями по області туман, видимість 200-500 м.

Працівниками дорожніх підприємств постійно проводиться моніторинг стану проїзду, як патрульним обстеженням так і за допомогою камер спостереження.

При Службі автомобільних доріг створено графік цілодобового чергування дорожників та спеціальної техніки на автомобільних дорогах Харківщини. У разі виникнення надзвичайної ситуації телефонуйте за номером диспетчера 336-77-00.

comments powered by HyperComments